Fa'apolofesa Fa'atau Mea'ai Mea'ai Fa'apolofesa Fa'apolofesa Fa'atau Mea'ai Fa'atosina oso i luma - Siamani o le a tu'iina tupe tetele i le 2025, ma o le mae'a o le fale fou o le a fa'aluaina le fua a le Kamupani.

20

I le 2025, o le a faʻaauau pea ona tupu le maketi o meaʻai fagafao a le lalolagi, ma i le avea ai o se fale gaosi meaʻai fagafao sili ona lelei, o la matou kamupani o loʻo tu i luma o le alamanuia ma lona tulaga sili ona lelei o oloa ma taʻitaʻia R&D Technology. I lenei tausaga, na faʻafeiloaʻi ai e le kamupani se taimi faʻasolopito - e ala i le galulue faʻatasi ma le laumua o Siamani, na maua ai le avanoa e faʻaaogaina ai tupe faavae e fau ai se falegaosimea fou. O lenei gaioiga e le gata na faaluaina ai le fua atoa a le kamupani, ae na faataatia ai foi se faavae mautu mo le atinaʻeina o meaʻai fagafao e sili atu ona lelei, aemaise lava mo tamai pusi ma tamai maile.

O le Fa'atupe Fa'aopoopo a Siamani e Fa'ateleina le Fa'alauteleina o le Lalolagi

O le vaega Siamani lea na fa'auluina tupe tetele i lenei taimi e loloto le poto masani fa'agaioiga ma le tele o feso'ota'iga maketi i le lalolagi fagafao mea'ai maketi. Ua Ausia se Faamoemoega Galulue Faatasi ma le Kamupani. Faatasi ai ma le Iniseti Fou Fou, o le a tuuto le Kamupani i le fausiaina ma le gaosiga o le gaosiga o le fale fou. O le La'au Fou e aofia ai se vaega o le 50,000 mita sikuea. E le gata o loʻo i ai mea faigaluega faʻapitoa ma mea e faʻaogaina ai masini, ae faʻapea foʻi ma se nofoaga sili atu ma sili atu faʻapitoa R&D e lagolago ai le atinaʻeina fou o oloa i le lumanaʻi.

21

Faʻateleina Tupe Faʻafaigaluega I Le Maketi Fagafao Laiti - Taulai I Suʻesuʻega ma Atinaʻe o Pusi ma Puppies

Faatasi ai ma le televave o le tuputupu aʻe o le aofaʻi o fagafao ua faʻatupuina i le lalolagi atoa, o le Young Pet Market ua faasolosolo malie ona avea ma se vaega taua o le pisinisi meaʻai fagafao. O le tele ma le tele o tagata e ana fagafao o loʻo popole i le vave tuputupu aʻe maloloina o a latou fagafao, o lea ua vave ai ona faʻateleina le manaʻoga mo pusi ma tamai maile. O le a Totogi Fa'apitoa a le matou Kamupani i le Su'esu'ega ma le Atina'eina o Mea'ai Fagafao Laiti I le Fausiaina ma le Fa'alauteleina o le gaosiga o le La'au Fou.

Mo Kittens ma Puppies, O Su'esu'ega ma Atina'e o Oloa o le a taula'i I Ta'iala Autu nei:

Faiga fou ma le fa'avasegaina o mea'ai: o le tofo o fagafao laiti e 'ese'ese mai fagafao matutua. Latou te sili atu ona maaleale i nisi o mea manogi ma'oti ma o latou mana'oga e vave suia. O le a matou atiaʻe ni mea manogi e sili atu ona uiga ese e fetaui mo tamaʻi fagafao e ala i suʻesuʻega auʻiliʻili maketi ma suʻesuʻega o amioga a manu, faʻateleina le faatosina ma le manaia o oloa, ma tuʻuina atu i tamaʻi fagafao se poto masani pe a 'ai.

Puleaina o le Lamu Faigata: O nifo o tamai pusi ma maile e le o atoatoa ona atiaʻe, o lea e iai a latou manaʻoga faʻapitoa mo le lanu ma le faigata o le lamuina o meaʻai. Ole matou R&D Team o le a pulea lelei le maaa, malū ma le tele o oloa ina ia mautinoa e mafai e tamaʻi fagafao ona lamu ma faʻamalosia le atinaʻe maloloina o latou nifo ma auvae i le taimi o le lamu.

22

Suʻesuʻega Faʻasaienisi i luga o le palatability: Ina ia faʻamautinoa le faʻaogaina o meaʻai a Pet Pet, matou te galulue vavalalata ma fagafao meaʻai popoto, Veterinarians ma manu amio e faʻataʻitaʻi le palatability o fua eseese e ala i le faʻasaienisi auala e faʻamautinoa ai o oloa taʻitasi e le gata ina fetaui ma meaʻai manaʻoga. O Fagafao Laiti, Ae E Fa'amalieina fo'i I Tofo. E ala i le Su'esu'eina Fa'aeteete Fuafuaga, O le a matou fa'alauiloa nisi mea'ai e mafai ona fa'aosofia ai le mana'o o tama'i fagafao ma fesoasoani ai i fagafao e fa'aalu lelei lo latou taimi tuputupu a'e.

Fua Fa'atatau Fa'atasi ma Mea'ai Lautele: O le Vaitaimi o Atina'e o Fagafao Laiti o le Laasaga aupito Mata'utia lea io latou Olaga, o lea e taua tele ai mea'ai paleni. O le a matou faʻamautinoaina o oloa taʻitasi e fetaui ma manaʻoga autu o meaʻai aʻo faʻaopoopoina mea e fesoasoani i le atinaʻeina o ponaivi, nifo ma le puipuiga o tamaʻi fagafao, e pei o le calcium, phosphorus, vitamini D ma antioxidants, e faʻavae i luga o tulaga aupito lata mai o meaʻai a Pets Global. E ala i fua fa'atatau o mea'ai sa'o, matou te taumafai e tu'uina atu le lagolago tau mea'ai sili mo pusi ma tama'i ta'ifau e fesoasoani ai ia i latou e ola ma le soifua maloloina.

23

O le La'au Fou o lo'o tu'uina atu i le gaosiga ma le fa'afouina o mea'ai fagafao susu

E le gata i le tu'uina atu o le tele o le malosi i le su'esu'ega ma le atina'eina o oloa fagafao laiti, ae o le a taula'i fo'i le la'au fou i le gaosiga o mea'ai fagafao susu. O Mea'ai Susū Ua Fa'atuputeleina le Ta'uta'ua i Fagafao I tausaga talu ai ona o le maualuga o le susu ma le tele o le tofo. Ua Fa'aauau pea ona Si'itia le Mana'oga o le Maketi mo Pusi Susū, Mea'ai Maile Susū ma Mea'ai Fagafao Suavai, ma o le Fuafuaga Fa'alautelega Fou a le tatou Kamupani o lo'o fa'avae i luga o le malamalama sa'o o lenei tulaga tau maketi.

Aemaise lava, ole mana'oga mo mea'ai Pusi Suavai e matua vevela ile Maketi Asia. O le a su'esu'e atili e le matou vaega R&D le fetuutuuna'i ma mana'oga tau mea'ai o ituaiga fagafao eseese mo mea'ai sua, ma fa'alauiloa se 'ese'ese o mea'ai susu ma fa'afaigofie ona liu ma mea'ai suamalie e fa'afetaui ai mana'oga 'ese'ese o fagafao. E ala i Meafaigaluega Maua'i ma le Puleaina o Gaosiga, O le a fa'amautinoaina e le La'au Fou o pusa ta'itasi o mea'ai fagafao susu e maua ai le maualuga maualuga a'o fa'atumauina le fou ma mea taumafa o mea'ai.

O le Va'aiga Atina'e a le Kamupani e fa'ata'amilo i taimi uma i le tasi autu - ia tu'uina atu mea'ai maualuga ma le puipuiga o le soifua maloloina mo fagafao i le lalolagi atoa. E ala i le fausiaina o le fale fou ma le tui o le laumua Siamani, o le a matou faʻamalosia atili ai lo matou faʻatauvaʻa i le maketi o le lalolagi, faʻaleleia le lelei o gaosiga ma le tulaga lelei o oloa, ma tuʻuina atu nisi fagafao ma filifiliga fagafao faʻalagolago.

I le Fuafuaga Fuafuaga a le Kamupani i le Lumanai, Suʻesuʻega ma Atinaʻe o se vaega taua i taimi uma. O le a faʻaauau pea ona faʻafaigaluegaina nisi punaoa e faʻatautaia ai suʻesuʻega loloto i manaʻoga o fagafao o ituaiga eseese ma vaitausaga ina ia faʻamautinoaina e le gata o a matou oloa e maua ai tulaga lelei i le tofo ma le suamalie, ae faʻapea foʻi ma le faʻaleleia atili o meaʻai. Matou te talitonu malosi o le faʻatulagaina o le fale fou, o le a faia e le kamupani ni suiga sili atu i le fanua o meaʻai fagafao susu ma meaʻai fagafao laiti, fesoasoani i fagafao i le lalolagi atoa ina ia maua ni meaʻai sili atu ma le soifua maloloina.

24

Taimi meli: Oke-21-2024