Manumalo i le Fa'atonuga Fa'ava-o-malo e Afe Tone: O Meafaigaluega Fou Fa'aleleia le Lelei o Gaosiga ma Fesoasoani i le Global Pet Market.

Manuia le afe-toni Internati1

I le avea ai ma se taʻutaʻua taʻutaʻua ma faʻatau atu i le lalolagi fagafao meaʻai pisinisi, ua matou toe ausia se mea taua. Faatasi ai ma le tulaga lelei o oloa lelei ma le mautu o le sapalai gafatia, ua manuia le kamupani na tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa OEM faʻafefe vai i le tele o tagata faʻatau faavaomalo, ma manumalo ai i se faʻatonuga tele e na o le 1,000 tone. O lenei ausia e le gata o se faʻamaoniga o le tausisia e le kamupani mo se taimi umi i le gaosiga maualuga, ae o loʻo faʻailogaina ai le faʻalauteleina o le malosi o le kamupani i le maketi faavaomalo o meaʻai fagafao.

O oloa maualuga e manumalo i maketi faavaomalo

Matou te tuuto i taimi uma i le tuʻuina atu o meaʻai fagafao sili ona lelei mo tagata e ana fagafao i le lalolagi atoa. O mea'ai fa'asusu vai na gaosia e le kamupani o lo'o faia i mea mata'utia sili ona lelei filifilia ma fa'agasologa o gaosiga. Pe i tulaga o mea'ai paleni, tofo, po'o le saogalemu o oloa ma tulaga tumama, ua o'o a tatou oloa i tulaga ta'uta'ua faavaomalo. O le fa'aauau pea lea o le tulituliloaina o uiga lelei lea na fa'aalia ai i matou i le tauvaga mata'utia o maketi fa'ava-o-malo ma manumalo ai i le fa'atuatuaga a le tele o tagata fa'atau faavaomalo.

I nai tausaga talu ai, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina e le kamupani lana teritori pisinisi i le maketi o le lalolagi, aemaise lava i Europa, Amerika ma Asia. O la matou auaunaga OEM e sili ona fiafia i ai tagata faʻatau mo lona fetuutuunai ma le lelei. E mafai e tagata fa'atau oloa ona fa'avasega mea'ai mea'ai pusi vai fa'apitoa e tusa ai ma a latou lava mana'oga maketi, ina ia fa'amalieina mana'oga o tagata fa'atau i maketi eseese.

Na manumalo i le afe-toni Internati2

O poloaiga e afe tone e fa'aleleia ai meafaigaluega

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻateleina o manaʻoga maketi, ua matou faʻafeiloaʻi i se avanoa tele felagolagomai i lenei tausaga. O le tele o tagata fa'atau fa'ava-o-malo ua tu'ufa'atasia fa'atonuga mo le fiasefulu miliona o mea'ai pusi vai fa'atasi ma i matou, lea e le gata o le fa'ailoaina o le lelei o a tatou oloa, ae fa'apea fo'i le fa'alagolago i lo tatou gaosiga gafatia ma le fa'atonutonuina o filifili. Ina ia mautinoa e mafai ona tuʻuina atu poloaiga i le taimi ma tausia tulaga maualuga maualuga, na filifili le kamupani e faʻaleleia atili le laina gaosiga.

Na fa'alauiloaina e le kamupani 6 masini fou e gaosia ai meaai mama pusi vai i le taimi e tasi. O nei meafaigaluega o loʻo faʻatusalia ai le tekonolosi gaosiga sili ona maualuga i le alamanuia i aso nei, lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le gaosiga o le gaosiga ma le tutusa o oloa. O le faʻatonuina o meafaigaluega fou e mafai ai ona sili atu le saʻo o le faʻatonutonuina o gaioiga taʻitasi i le gaosiga o le gaosiga, ma faʻaleleia atili ai le tulaga mautu o le oloa.

Fai mai le faatonu faʻapitoa a le kamupani: "O nei meafaigaluega fou e le gata ina faʻafetaui ai le manaʻoga o loʻo i ai nei, ae o se tupe faʻafaigaluega taua mo lo tatou lumanaʻi. E ala i le faʻateleina o le gaosiga gafatia, e le gata e mafai ona tatou tali atu i manaoga maketi vave, ae tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele filifiliga oloa eseese."

Manuia le afe-toni Internati3

Fa'aauauina fa'afouga ma le fa'alauteleina o le lalolagi

O lenei fa'aleleia o meafaigaluega ua na'o se vaega o fuafuaga a le kamupani mo le atina'e umi, ma o le a fa'alauteleina ai le fa'afouina o oloa ma fa'aleleia. A'o fa'amautinoa le lelei o oloa, o le a tatou taula'i atu fo'i i le fa'aleleia atili o le fa'atumauina o le gaosiga, fa'aitiitia le fa'aaogāina o puna'oa ma le a'afiaga o le si'osi'omaga, ina ia maua ai se auala e sili atu ona lanumeamata ma fa'alelei le si'osi'omaga.

I le taimi lava e tasi, o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina le maketi o le lalolagi ma faʻamalosia le galulue faʻatasi ma tagata faʻatau faavaomalo. E ala i le faʻaauau pea ona faʻaleleia tulaga o auaunaga ma faʻatauvaʻa oloa, matou te mautinoa o le a matou manumalo i le tele o faʻatonuga i le maketi i le lumanaʻi ma faʻamalosia le tulaga taʻutaʻua a le kamupani i le lalolagi faʻapisinisi fagafao.

Matou te tausisi i taimi uma i le filosofia pisinisi o le "lelei muamua, tagata faatau muamua", ma o loʻo tuuto atu i le tuʻuina atu o oloa sili ona lelei ma auaunaga i tagata e ana fagafao ma a latou fagafao i le lalolagi atoa. O le fa'amae'aina lelei o lenei fa'atonuga o le taunu'uga lea o a tatou taumafaiga faifaipea ma mea fou. Matou te talitonu i le ala o le atinaʻe i le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona fausia e le kamupani le sili atu le malamalama ma saofagā i le manuia o pisinisi fagafao a le lalolagi.

Manuia le afe-toni Internati4

Taimi meli: Au-09-2024